Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 17.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 17.01.2022

Сънищата и луната – понеделник – 17.01.2022 - Tribune.bg

Сънищата на 15 лунен ден

В 15 лунен ден може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден влияе на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По правило всичко, което преживяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен анализ. 

Най-вероятно сънят ще е кодиран и трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности. Вгледайте се много внимателно в това, което сте сънували и се опитайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е правилно.

Сънища при Луна в знак Рак

Тези сънища са свързани с ежедневието, дома, близките, хора от семейството, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията, които ви свързват с онези, с които сте емоционално много близки. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Лошите сънища могат да показват къде грешите. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в понеделник

Понеделник се управлява от Луната, която оказва силно влияние върху психо-емоционалното състояние на човек.

Съдържанието на сънищата в понеделник не трябва да се тълкува буквално, тъй като те често са дълги, но неясни. Струва си да обърнете внимание на емоционалното им оцветяване и усещането, което остана при вас след събуждането.

Особено внимание трябва да се обърне на съня, само ако в него присъства вода. Изтичане на вода от тръби (кранове), наводнение насън показва, че или не се справяте с емоциите в реалния живот, или губите много време напразно.

Ако сте сънували, че се давите - в действителност рискувате да се разболеете.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати