Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 17.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 17.10.2021

Сънищата и луната – неделя – 17.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

На този ден сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънищата от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае.

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще.

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Като правило, сънищата в Риби не са много спокойни и без значение какво сънувате, сънят отразява вътрешното състояние, всичко, което смущава душата или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония.

По-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.

Сънищата в неделя

Неделя е денят на Слънцето. Сънищата в тази нощ  обикновено са положителни, ярки, интересни. Радостните и приятни сънища обещават такова настроение в реалния живот. Слънцето зад облаците, мъглата предвещава препятствия или неприятности в реалността.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети