Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 18.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 18.04.21

Сънищата и Луната – неделя – 18.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тях са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден. Думите изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна в знак Рак

По това време може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали от последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Гост Здравейте,
Защо тълкуванията за сънищата се качват винаги след 10/11ч.? Обикновено човек ако помни нещо, е непосредствено след събуждане, което е към 07/08ч. Най-редовно ми се случва да стоя и ъпдейтвам през 5 мин, за да видя тълкувание, но след като денят вече започне с работния и всякакъв процес, след 11 няма смисъл вече да се гледа и се губи цялата идея. Сънят отдавна е забравен. Има ли как по-рано да качвате тълкуванията на сънищата?
18.04.2021 23:41 / Отговор
HRIST SUNCE TESLA IVE PUNO POZDRAVA.
19.04.2021 08:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати