Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 18.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 18.08.19

Сънищата и Луната – неделя – 18.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 18 лунен ден

Сънищата в 18-ия лунен ден лишават организма от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре.
В този период в съня си можете да видите това, което пречи на движението ви напред. Често показва проб

ем, който ни безпокои и начин как да го разрешим, или да бъдем излекувани, ако има болест.

Всичко, което сте видели в съня си, не е нищо повече от отражение на вашия вътрешен свят. Ако не можете да свържете видените образи с вашата личност и събитията, които се случват в живота ви, това означава, че не сте в хармония със света в този конкретен момент. Опитайте се да анализирате съня си и да разберете какво вършите погрешно, къде бъркате. Не търсете отговори в съновниците, само вие сами ще можете да изтълкувате правилно значението на всяко изображение и сюжет.

Например, ако живеете сега тих и спокоен живот, ако всеки ден е лесно предвидим, а в съня си виждате екшън сцени, целият ви сън е непрекъснато действие и серия от събития, които се редуват бързо, определено трябва да помислите над живота си, да внесете в него повече спонтанност, неочакваност, изненади.

В допълнение, сънят ви в този лунен ден ще ви покаже къде можете да очаквате придобивки. Обърнете внимание на зодиакалния знак, в който се намира Луната. Тогава има шансове да спечелите значителна печалба от тази сфера на живота. Още по-конкретно, ако знаете къде попада този знак в рождения ви хороскоп.

Образите на сънищата от осемнадесетия лунен ден са като огледало, отразяват онова, което представлява нашата същност. Необходимо е внимателно да подходите към тълкуването на сънищата на този лунен ден. Колкото повече информация получавате, толкова по-добре можете да разберете себе си и следователно да видите какво ви спира по пътя и как можете да поправите текущата ситуация, ако тя не ви устройва.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и с такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати