Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 19.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 19.01.20

Сънищата и Луната – неделя – 19.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването на сънищата. Доверете се на вътрешния си глас.

Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва сутринта и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Луната е в знак Скорпион

 Под този знак Луната щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

 По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия.

Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона.

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означава конфликт със сексуален партньор.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост. Има много тълкувания на такива сънища и в по-голямата си част те обещават не най-добрите събития в реалността. Така че да се видите голи насън е знак, че разочарованието и неуспехът ви очакват в живота.

Още по-лошото е, ако в същото време се смущавате от голотата си и се опитвате да се скриете – означава, че в реалния живот освен мъка, ви очаква и унижението. Но дори и да не сте се срамували от голото си тяло в съня си, това не е много добър знак: най-вероятно демонстрирате лекомислено поведение в живота, за което средата ви активно ще ви осъди.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети