Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 19.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 19.04.20

Сънищата и Луната – неделя – 19.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Утринните сънища при изгрев слънце все още зависят от Луната - царицата на нощния живот, но също така са пропити и със слънчевата енергия на радостта. Тези сънища са свързани с темите на живота и са предизвикани от чувствата и мислите, които управлява Слънцето.

Утринните слънчеви сънища са свързани със слънчевите теми на живота: с любими хора, творчество, състоянието на нашето сърце, с това, което очакваме с нетърпение и всичко, което обичаме. В тези сънища могат да се съдържат съвети от Бога. Това, което ни се присънва в утрешните сънища обезателно е свързано с любовта, щастието или творчеството. Те ни показват какво би ни направило щастливи.

Сънищата в неделя

Неделята е денят на Слънцето, свързан с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата, които идват през нощта и ранните часове на неделя, показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

Можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - затъмняват радостта ви.

Красивият сън призовава за енергична творческа дейност и подсказва, че скоро ще имате нови идеи, както и интересни познати с изключителни способности. Сънят може да бъде предвестник на голяма любов или да ви помогне да откриете таланта, който е останал скрит за вас.

Сънищата на 25 лунен ден ( до 05:30 ч) могат да бъдат пророчески.

Сънищата в 26 лунен ден ( след 05:30 ч)

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Те могат да ви покажат тайните страни на душата ви.

Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, означава, че имате твърде ниско самочувствие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати