Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 19.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 19.07.20

Сънищата и Луната – неделя – 19.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 04:30 ч се определят от 27 лунен ден

Може да получите откровения в съня си. Тези сънища са като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт.

Сънищата след 04:30 ч се определят от 28 лунен ден

Могат да бъдат пророчески. Нашето подсъзнание ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Сънищата при Луна в Рак

Тези сънища са свързани с ежедневието, дома, близките, хора от семейството, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията, които ви свързват с онези, с които сте емоционално много близки.

Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Лошите сънища могат да показват къде грешите. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Като цяло може да се каже, че шансовете сънищата в дните на Рака да станат реалност са, когато Луната се появи отново в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети