Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 20.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 20.09.20

Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те ви изпращат информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

И още, сънищата в този ден са свързани с вашите вътрешни резерви и показват в какво състояние се намират: имате ли достатъчно енергия или сте на прага на изтощение.

Луната е в знак Скорпион и щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. 

Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още