Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 21.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 21.02.21

Сънищата и Луната – неделя – 21.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища, тъй като носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим спомена за съня. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се появяват в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, или с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да се появи дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

 

Сънищата в неделя

В неделя сънищата са под влияние на Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят при изгрев слънце и може да не помните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни пасажи от съня.

Ако сте имали радостен и приятен сън, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Вие сами може да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който оставят неприятен послевкус, тежък и тъмен, най-вероятно показва, че сте много пренапрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение, грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети