Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 21.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 21.06.20

Сънищата и Луната – неделя – 21.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата като правило не се сбъдват. Но те могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

Сънищата са отражение на процесите, които се случват в подсъзнанието, ще получите послание от така наречената „тъмна” страна на вашата личност, която изисква внимание. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до вас и да привлече вниманието ви към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Образите от съня от този период трябва да бъдат внимателно разгледани и анализирани, тъй като показват проблемите, от които всъщност се опитваме да се отървем. Неразрешени, те само се натрупват и създават постоянно напрежение в нашето подсъзнание. По тази причина се отнасяйте с уважение към тях.

Сънища при новолуние

По това време цялата енергия се подновява, включително и лунната. В този период собствените мисли твърде често преминават в сънищата ни и се развиват вече там. По този начин може да си спомните нещо важно, отдавна забравено и което ще стане полезно в близко бъдеще.

Сънищата ще помогнат да се намери решение на всички натрупани проблеми и ситуации, от които преди това не сте виждали изход.

По време на новолуние има пълно обновяване и прераждане на всичко живо, така че защо да не се възползвате от предлагания шанс и да не планирате така желаното щастие за бъдещето.

Често сънищата в неделя могат да ви разкрият неизвестни умения, за които не сте подозирали. Информацията за тях е съществувала досега само във вашето подсъзнание и се опитва да даде специални сигнали, които да ви накарат да предприемете решителни действия.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети