Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 22.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 22.03.20

Снимка:

Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите интуитивни способности сега са изострени до краен предел. Следователно днес сте отворени за информация отгоре и тя ще се яви в сънищата ви.  Тя може да ви отвари очите за реалността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва действително в живота ви.

Това, което виждате насън, повече характеризира вашия вътрешен свят, показва ви доколко той е в хармония с външния свят, който ви заобикаля.

Сънищата са твърде символични, прекалено шифровани и кодирани, така че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. Понякога може да ви изглежда, че сънят е напълно положителен, но всъщност да е пряк индикатор за вашите грешки и да ви предупреждава за възможни неприятности.

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. Но като правило сънищата в Риби не са много спокойни. Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още