Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 23.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 23.02.20

Сънищата и Луната – неделя – 23.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:27 ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Поради влиянието на дисхамоничният аспект на Венера и Юпитер, който ще трае 2-3 дни, в сънищата ви може да съдържат материални притеснения, любовни разочарования. Стремите се към нещо и не можете да го достигнете.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Има голяма вероятност от така наречените космически сънища (съкровищни сънища) през този период, следователно, много тайни се разкриват в нашето съзнание през дните на Водолея. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация . Понякога това е информация за необходимите действия, които съответстват на духа на дните на Водолея; друг път говорим за информация за хората. 

Сънищата ви може да са иновативни, да се появят нови идеи, да намерите нови решения на настоящите си проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати