Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 23.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 23.05.21

Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата през този период отразяват личното духовно израстване. При правилно тълкуване ще можете да разберете какви вътрешни конфликти имате, които ви отделят от божествения източник на благодат.

Ако сте сънували повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съня си сте видели много духовни образи и знаци (например, сънувате храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите и върху това. Може би сте станали толкова откъснати от материалния свят и сте се отклонили прекалено към духовното и така сте загубили досег с реалността и се извисявате в облаците.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които са посветили живота си на различни духовни практики, невероятни откровения могат да дойдат в сънищата им на този ден. Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата са под влияние на Венера и са свързани с партньорските отношения (лични и делови), със социалния живот. Те дават шанс да се усетят онези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Сънищата могат да отразяват желанието ви за любов, флирт, съблазняване, да възникнат в главата ви сцени, отразяващи тези действия. Ако реално имате несподелени чувства, може сънят ви да съдържа отговорът как да постъпите. В съня си може да изпитате колебания при вземане на решение, при правене на избор или да имате някакви съмнения. 

Мрачните сънища сега не трябва да се приемат непременно като лошо предсказание. В дните на Везни се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина. 

В сънищата под Везни може да сънувате неприятните за вас опозиционни личности, тези, с които общуването или дори мисълта за тях ви причинява вътрешно напрежение.

Таро календар на сънищата

10 жезли – Сънищата ви може да отразяват дълбока умора, безнадежност. Най-вероятно отдавна страдате от самота и не виждате изход от вашата ситуация. Или имате партньор, но с него имате такива проблеми, че отново не виждате изход. 

Сънят ви при правилно тълкуване ще ви подскаже, че е най-добре да си дадете почивка, да си тръгнете или ако това не е възможно, да се наблюдавате внимателно, за да не си позволите да се разпаднете и да унищожите това, което все още е добро във връзката ви.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още