Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден (до 07:06 ч)

Днес чрез изпратените съновидения Висшите Сили се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия лунен месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да обърнат на сънищата в този ден тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да  помогне да се излезе от безнадеждното положение.

Сънищата при Луна в Близнаци

Да сънувате кошмар или просто да имате неприятен сън под Луната в Близнаци, може да означава неподходящо и повърхностно отношение към хората, събитията, информацията, знаците.

Може би сте изразили (или просто почувствали) пренебрежение към труда или към усилията на някой друг; или безцелно пилеете енергията си, губите сили, средства.  Подсъзнанието по този начин сигнализира за неправилно поведение, поради проявени вятърничавост и лекомислие.

Може да ви се прииска да споделите неприятния сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани и на никого да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.

Цветните сънища с ярки променливи цветове далеч не са необичайни в дните на Близнаците, като се има предвид двойственият и променлив характер на този знак. Но преобладаващият и важен цвят, на който трябва да се обърне внимание в сънищата при Луна в Близнаци е зеления – цветът на управителя на този знак Меркурий. Символиката на зеленото в сънищата съответства на състоянието на определено вътрешно равновесие на човек. Зеленото се счита за промеждутъчен цвят заемащ средно положение между „топлите” и „студените” цветове на спектъра.

От друга страна, зеленият цвят символизира движението на живота, тъй като Близнаците (подобно на планетата Меркурий) са променливи. Може да показва стабилност и растеж, постигнати чрез любовта към разнообразието, движението, промяната на увлеченията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети