Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 25.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 25.08.19

Сънищата и Луната – неделя – 25.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища

На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването на сънищата. Доверете се на вътрешния си глас. Ако сте сънували нещо неприятно тази нощ, прочетете молитва сутринта и се измийте със студена течаща вода (подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода), оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Сънищата събота срещу неделя

Сънят в неделя може да бъде пророчески или да не носи никаква информация. Отговорът зависи от това до колко ясен и ярък е бил сънят. 

В неделя сънищата са свързани с почивка, релаксация, пътуване и често могат да се сбъднат, като най-вероятно това ще се случи скоро.

Сънищата срещу неделя се влияят от слънцето. Обикновено те са леки и олицетворяват творческата ви страна. Неделните сънища са особено реалистични, доброжелателни, топли, обикновено оставят в паметта ярък спомен и неволно искаме да видим продължението им.

Сънищата от тази нощ или сутрин показват какво ще се случи в близко бъдеще, дали мечтите и стремежите ни ще станат реалност. 

По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в страхотен празничен купон, тогава ви очакват приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Сънищата, които оставят неприятен привкус, които са тежки и мрачни, най-вероятно показват, че сте много претоварени.  Това е един вид предупреждение да се грижите за здравето си, да се опитате да се отпуснете, да си почивате повече, да не се обременявате с ненужна работа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети