Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 25.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 25.10.20

Сънищата и Луната – неделя – 25.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат страшни, да ви оставят неприятно чувство. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вътрешния свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова, когато се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

 

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате знания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети