Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 26.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 26.01.20

Сънищата и Луната – неделя – 26.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили, чрез изпратените ви съновидения, се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното положение.

Сънищата при Луна във Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. В тях може да откриете ново, оригинално решение на своя проблем. Може да сънувате своите приятели или да направите някакво свое откритие. След като се събудите, внимателно изследвайте своя сън.

Таро календар на сънищата

Колелото на съдбата – Сънят ви, ако е бил приятен може да показва промяна към по-добро, неочаквана усмивка на съдбата.

Ако е бил неприятен, означава, че сте в ситуация, в което все още не можете да направите нищо. Плановете ви не могат да се реализират, непреодолими обстоятелства за момента ви попречат. Колелото на времето показва, че все още не е време да се заемете с тази кауза.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети