Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 26.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 26.04.20

Снимка:

Сънищата през 4-то лунно денонощие са значими, предупреждаващи. Може да съдържат предупреждение за опасност, очакваща ни в близкото бъдеще. Освен това тези наши сънища могат да бъдат обърнати към нашето минало и да предскажат какви проблеми са заложени там и са довели до днешните неприятности. Те ни позволяват да надигнем завесата на нашата карма.

Дори да се появи лош сън, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно само ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Ако сънят е изпълнен с цветя, звуци и други усещания, има голяма вероятност той да се сбъдне. Тревожните сънища и кошмарите в този ден ще разкажат за скритите страхове, които потискате.

Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване. Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). 

 

Сънищата  при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още