Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 26.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 26.09.2021

Сънищата и луната – неделя – 26.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност.

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ.

Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените.

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Близнаци (след 03:30ч)

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често те съдържат указания, с помощта, на които можете да разберете какво още трябва да научите в този живот.

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

Можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети