Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 27.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 27.06.21

Сънищата и Луната – неделя – 27.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Сънищата в този период са значителни. Важно е не само съдържанието на съня, колкото чувството, което оставят след събуждане.

Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след събуждане се чувствате добре, това означава, че животът ви върви в правилна посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно-много тайни могат да ви се разкрият.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора, които познаваме.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте  предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

Сънищата в неделя

Неделя е денят на Слънцето. Сънищата в тази нощ  обикновено са положителни, ярки, интересни.

Радостните и приятни сънища обещават добро настроение и в реалния живот. Слънце, скрито зад облаците, мъгла - предвещават препятствия или неприятности в реалността.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати