Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 27.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 27.09.20

Сънищата и Луната – неделя – 27.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в десети лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища. Те носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ние се опитваме да задържим такива картини, мислено ги преживяваме отново и ни се иска да се сбъднат. Те обаче не са пророчески и не се сбъдват. Могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се виждат в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки хора, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, с кого имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знак Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати