Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 27.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 27.10.19

Сънищата и Луната – неделя – 27.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:37ч. са под влияние на 28 лунен ден, а след това принадлежат на 29 лунен ден.

Тези сънища са близко до новолунието, времето е наситено със силна и тежка енергия. Може да имате неприятни или кошмарни сънища. Не се плашете и изобщо не се опитвайте да ги тълкувате. Те няма да се сбъднат.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на животворното Слънце, свързано с пориви на вдъхновение, жизненост, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В неделя можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате добри нови идеи или нещо позитивно ще влезе в живота ви.

Сънищата при Луна във Везни

Луната все още е във Везни и сънищата са под влияние на Венера. Те може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Могат също да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори.

Таро календар на сънищата

Сънищата в този ден са също така под влияние на Отшелника и Върховния жрец. Обърнете внимание какво точно сте сънували. В съня ви може да се появи някой, който да е в ролята на ваш учител, мъдър човек, съветник или вътрешният ви водач.  Те могат да се появят във всякаква форма - чрез образа на някой познат човек или дори животно. Те ще ви дадат правилния съвет, от който се нуждаете в момента, отговори, които търсите, знание, което ви е необходимо, напътствие. Открийте своето послание.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети