Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 27.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 27.12.20

Сънищата и Луната – неделя – 27.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 13 лунен ден

На този ден космическата енергия изпълва всичко наоколо и сънищата рядко са приятни и леки.  Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Тези сънища са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да отразят как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати