Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 28.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 28.07.19

Сънищата и Луната – неделя – 28.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 28 календарен ден от всеки месец като правило не се сбъдват и не означават нищо

Сънищата събота срещу неделя

Сънят от събота срещу неделя може да бъде пророчески или да не носи никаква информация. Отговорът зависи от това до колко ясен и ярък е бил сънят. 

В неделя сънищата са свързани с почивка, релаксация, пътуване и често могат да се сбъднат, като най-вероятно това ще се случи скоро.

Сънищата от събота срещу неделя се влияят от слънцето. Обикновено те са леки, безтегловни и олицетворяват творческата ви страна. Неделните сънища са особено реалистични, доброжелателни, топли, обикновено остават в паметта и неволно искаме да видим продължението им.

Сънищата от тази нощ показват какво ще се случи в близко бъдеще, дали мечтите и стремежите ни ще станат реалност. По принцип, настроението на съня съответства на това, което се случва в реалния живот. Например, ако сте сънували, че участвате в страхотен празничен купон, тогава ви очакват приятни промени в живота ви. И те скоро ще се случат.

Сънищата, които оставят неприятен привкус, тежки и мрачни, най-вероятно показват, че сте много пренатоварени.  Това е един вид предупреждение – грижете се за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да си почивате повече, да не се обременявате с ненужна работа.

Сънищата в 26 лунен ден

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите навици и пристрастявания, от които би било добре да се отървете. Ако виждате себе си като диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив – ролята ви е малка, виждате себе си като скромен човек, тогава имате твърде ниско самочувствие. 

В сънищата в този ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако видите мълния в съня си, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата. В този ден обикновено сънят подобрява настроението. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети