Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 28.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 28.11.2021

Сънищата и луната – неделя – 28.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време обикновено са практични и може да са свързани с колегите ви, работното място. В такива сънища може да подкрепяте някого или да сънувате как някой ви помага.

Луната в Дева е свързана с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват след такава помощ. Под помощ могат да се разбират напълно реални неща, насочени към ясен резултат: например предоставяне на финансова подкрепа или предприемане на конкретни действия на работното място, за да се изпълни някоя задача или за напредък в кариерата.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и да се опитвате да разгадаете капризите на вашето подсъзнание.

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, което  е свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В неделните сънища можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви. Ако сънят ви е бил тежък, може да е предупреждение за здравето ви. Помислете, чувствате ли се напоследък доста напрегнати?

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети