Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 29.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 29.03.20

Сънищата и Луната – неделя – 29.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. 

Сънищата на това лунно денонощие може да бъдат свързани с вашето здраве. Неприятен сън може да е намек за някакво заболяване, за което трябва да се погрижите.

Много е хубаво, ако ви се случи да заплачете на сън. Това е знак за очистване и оздравяване.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или постоянно се въртите в кръг, в едно положение. Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени. 

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберем какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати