Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 29.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 29.12.19

Сънищата и Луната – неделя – 29.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунния ден

Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за които си струва да изразходвате енергия и ресурси. Нещата, които всъщност можете да постигнете.

Впрочем, дори ако човешките ви сили и ресурсите не са достатъчни, то сънят ще ви помогне да разберете как да се компенсира този дефицит. 

 Сънят отразява вашата позиция по пътя на живота (за добро или зло). Може да се каже, че този сън ще отрази реалността без изкривяване. 

Възможно е да се появи лош сън. Но дори и в този случай, не унивайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно получавате само предупреждение за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите роднини (по-специално, родители). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

 

Сънищата при Луна във Водолей

Водолей е знак на новаторството, иновациите и изобретенията – в сънищата може да видите картини от бъдещето. 

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на тези сънища. Всеки може да открие ново, оригинално решение на своя проблем в тях. 

Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата под този знак се съдържа информация за страстта на човек, за приятелите му. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети