Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 3 юли 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 3 юли 2022

Сънищата и луната – неделя – 3 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища и могат да се сбъднат. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или друг начин. Това е индикация, че трябва да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква опасност, това е предупреждение, че трябва да бъдете особено внимателни. Ако насън косата ви се заплита, трябва да изоставите плана си. Този ден може да стане нещастен и по вина на самия човек, особено ако се озове всред фатални влияния, обстоятелства.

Сънища при Луна в Лъв

Лунната енергия в този знак често предизвиква образи, свързани с нашите професионални дела, творчески способности и любовни отношения. Анализ на такива сънища ще даде възможност да се осъзнаят редица грешки, допуснати в миналото, и да се работи върху тях. 

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Таро календар на сънищата

Четворка Чаши - Период на натрупване на сили, застой, ограничения.

Може да ви се открият нови възможности и вие изглежда ще се възползвате с ентусиазъм от тях. Периодът на натрупване на сили, приключва и можете страстно да се стремите да навлезете в нов, по-енергичен етап от живота си.

Картата може да означава, че сте погълнати от страх от загуба на сигурност и надеждност, а всъщност е напълно неоснователно. Този може да се дължи на страхове, че ще бъдете изоставени и оставени сами. Това може да ви накара да останете във връзка, която не ви подхожда или да продължите връзка, която отдавна е трябвало да приключи.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети