Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя – 30.06.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя – 30.06.19

Сънищата и Луната – неделя – 30.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Символиката на сънищата на този ден е много трудна

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески и почти никога не може да почерпите полезна информация за вашето бъдеще или минало от тях. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, характеризира вашия вътрешен свят повече, ви показва до колко сте в хармония с външния свят около вас. Можете също така често да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Някои школи вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

Сънищата при Луна в Близнаци (от 00:10ч на 30 юни до 04:25ч на 2 юли)

Да сънувате кошмари или просто неприятно съновидение под Луната в Близнаци, може да означава нашето неподходящо и повърхностно отношение към хората, събитията, информацията, знаците.

Може би сме изразили (или просто почувствали) пренебрежение към труда или към усилията на някой друг; или безцелно пилеем енергията си, губим силите си, средствата си. Подсъзнанието по този начин ни сигнализира за нашето неправилно поведение, поради вятърничавост и лекомислие от наша страна.

Може да ви се прииска да споделите неприятният сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани, да не приказвате празни приказки и на никого да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.

Цветните сънища с ярки променливи цветове далеч не са необичайни в дните на Близнаците, като се има предвид двойственият и променлив характер на този знак. Но преобладаващият и важен цвят, на който трябва да се обърне внимание в сънищата при Луна в Близнаци е зеления – цветът на управителя на този знак Меркурий. Символиката на зеленото в сънищата съответства на състоянието на определено вътрешно равновесие на човек. Зеленото се счита за промеждутъчен цвят заемащ средно положение между „топлите” и „студените” цветове на спектъра.

От друга страна, зеленият цвят символизира движението на живота, тъй като Близнаците (подобно на планетата Меркурий) са променливи. Може да се говори за някаква стабилност и растеж, постигнати чрез любовта към разнообразието, движението, промяната на увлеченията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети