Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя– 27.02.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя– 27.02.2022

Сънищата и луната – неделя– 27.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:20 ч са под влияние на 26 лунен ден и могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В тези сънища можете да видите тайните страни на душата си. Може да имате сънища, които подобряват настроението. Могат да се сбъднат, особено цветните. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата след 05:20 ч са под влияние на 27 лунен ден

В този лунен ден човек може да получи откровения в съня си. Сънищата могат да бъдат откривателски или творчески. Като правило това, което сънувате в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънища при Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. Също има вероятност да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Сънищата в неделя

Неделните сънищата са под влияние на Слънцето и са свързани с почивка, релакс, пътуване, любими хора. Обикновено те са леки, олицетворяващи творческата ни страна.

Най-запомнящите се и невероятни сънища ще ви посетят около изгрев слънце и може да не запомните целия сън, но през целия ден ще си спомняте важни моменти от него.

Ако сънят ви е бил радостен и приятен, вдъхновяващ, очаквайте скоро среща с интересен човек, който ще ви вдъхнови. Възможно е да срещнете половинката си, ако сте сами или да разрешите възникнал конфликт или спор. Може сами да откриете в себе си нови способности или таланти.

Сънят, който е тежък и тъмен, оставя неприятно усещане, най-вероятно показва, че сте много напрегнати. Обърнете внимание на такъв сън, това е вид предупреждение да се грижите за здравето си, опитайте се да се отпуснете, да релаксирате повече, не се претоварвайте с ненужна работа.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети