Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – неделя –30.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – неделя –30.05.21

Сънищата и Луната – неделя –30.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата, попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Луната в знак Козирог увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали. Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

 

Сънищата в неделя

Неделя е под управлението на Слънцето, свързано с пориви на вдъхновение, любов и творчество. Сънищата в това време показват какво може да ни направи щастливи и да донесе положителни емоции в живота ни.

В ранните часове на неделния ден можете да сънувате ситуации или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с интересни неща или обратното - помрачавайки радостта ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови идеи, нещо позитивно ще влезе в живота ви.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети