Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 05.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 05.11.2021

Сънищата и луната – петък – 05.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 1 лунен ден (до 07:33ч)

Те се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не се опитвайте да търсите в съновниците това, което сте сънували този ден. Подхождайте към въпроса избирателно.

По-добре е да забравите незабавно за лошите сънища и да не се вкопчвате в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Няма да можете да контролирате съзнанието си, непрекъснато ще се връщате в мислите си към лошия сън, което не обещава нищо добро. Това ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни образи, които сте видели в съня си. Днес полагаме основата за новия лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И ако се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори.

Луната все още е в знак Скорпион, затова сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя мечта.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати