Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 07. 05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 07. 05.21

Снимка:

До 04:40ч сънищата са под влияние на 25 лунен ден

Възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешният свят. Сънищата са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия.

След 04:40ч сънищата са под влияние на 26 лунен ден. Те могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънища при Луна в Риби

Движението на Луната в знак Риби има специален ефект върху хората. Може да донесе творчески сънища или мистични. Тъй като знакът Риби управлява дълбоките води на душите ни, могат да бъдат много неспокойни.

Ако сте имали лош сън под този знак, ще разберете, че сте започнали да реагирате болезнено на трудности и неприятности, че душата ви може да боледува.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще.

Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не „излезете на минус”.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още