Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 01.04.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 01.04.2022

Сънищата и луната – петък – 01.04.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден 

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани със „сенчестата“ страна на нашата личност, за която знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Образите на съня през този период трябва да бъдат внимателно анализирани и разработени. Те показват проблеми, които се опитваме да отстраним. Неразрешени, те просто се натрупват и оказват постоянен натиск върху подсъзнанието. По същата причина се отнасяйте към тях с необходимото уважение и сериозност.

Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

В древните мистични школи било обичайно да извършват ритуали на различни очистващи практики. Например палели огньове или свещи, които да горят през по-голямата част на деня. След угасване на огъня пепелта била заравяна на дълбоко в земята, тъй като се смятало, че в пламъка са изгорени много зли духове и вредни същества, а пепелта е трябвало да бъде заровена, за да не може повече да бъде намерена. Може да извършите подобен ритуал, ако сте сънували някой кошмар.

Сънища при Луна в Овен (след 02:54ч)

Когато Луната е в знак Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак: ярки личности, знаменитости, вашите лични намерения, планове, цели, начина ви на действие.

Положението на Луната в личния ви хороскоп показва сферата на живота, към която сънят принадлежи. 

Основният недостатък на Овена е егоцентризмът и ако сте видели сън с предсказание за лоши събития, докато Луната е била в Овен, анализирайте в какво се проявява вашият егоцентризъм. Не е необходимо веднага да станете щедри и да започнете да раздавате  нещата си. 

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човек. Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак и най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да давате или не сте могли да получите нещо – внимавайте, може да означава загуби.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети