Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 02.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 02.04.21

Сънищата и Луната – петък – 02.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден обикновено не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат доста вдъхновяващи. Този лунен ден е наситен с много енергия, носи в себе си творческо начало.

Сънищата ще ви покажат свързваща нишка, която обединява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават възможност да погледнете живота си отвисоко, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно тези сънища, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления, така и отрицателните - всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата в 20 лунен ден показват още кармични ситуации и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец са под влияние на Юпитер и се свързват с духовния живот. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънища са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.                                                                                                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп