Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 03.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 03.01.20

Сънищата и Луната – петък – 03.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 9 лунен ден.

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната преминава през знаците на Зодиака, енергията на съответният знак се отразява в ежедневните дела и също намира отпечатък в сънищата, които виждаме в този момент. 

 Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Най-често сънища по време на преминаването на Луната през този знак са ярки и запомнящи се.

 Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан по един или друг начин с нашия личен успех или с личните ни провали.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети