Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 03.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 03.04.20

Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

В този лунен ден хората често имат приятни, приказни и много положителни сънища, тъй като носят силен енергиен заряд. Често съновиденията са свързани с нашето семейство, с нашите близки хора, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. 

Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние. Това, което ви гнети, или ако имате с някого напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да ни се яви дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще ви каже. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, могат да покажат възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. 

Хората, които са с творческа професия, могат да сънуват своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да направите за това.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още