Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 03.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 03.09.2021

Сънищата и луната – петък – 03.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден (след 02:29ч) През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, това показва, че имате твърде ниско самочувствие, над което трябва да поработите.

Ако в сънищата си сте проявили такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че сте такива и в реалния живот. Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, трябва да помислите за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

Сънища при Луна в Рак

Сънищата през този период са неразривно свързани с темите на дома, домашното огнище. Не е задължително в съня си да виждате лицата на вашите родители или деца, дома си. Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието ви.

Някои сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги, приятели от работата. Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и са ви близки. В тези сънища може да се види истинската същност на една такава връзка, да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Като цяло може да се каже, че шансовете сънищата в дните на Рака да станат реалност са, когато Луната се появи отново в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати