Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 03.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 03.12.2021

Сънищата и луната – петък – 03.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 28 лунен ден (до 06:21ч)

Сънищата на 28 лунен ден често се оказват пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата на този лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са „вик от душата“ за проблеми и неприятности от изминалия лунен месец, предимно в личния живот, могат да бъдат също съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията, които сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си може да видите предишен живот. Метафизиците също твърдят, че насън можем да се срещнем с нашия духовен водач, който ще ни води и дава озарение. Това в повечето случаи е невъплътена същност, с която сме били свързани в минали животи. Тази същност продължава да ни следва, тя се стреми да ни покаже пътя към духовното израстване. Често водачите се появяват в сънищата, когато умът спи и не им пречи да достигнат до нашата вътрешна същност.

Сънища при Луна в знак Скорпион

Те са под влияние на Марс и Плутон. Може в тях да има нещо мистично или да приличат на криминале, да разследвате нещо или някого. Сънищата ви също могат да бъдат изпълнени с еротика, копнеж.

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план. Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. 

Ако в съня си придобивате голяма сума пари, намирате съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не “излезете на минус”.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети