Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 04.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 04.06.21

Сънищата и Луната – петък – 04.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден (след 03:07 часа)

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знак Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак: ярки личности, знаменитости, вашите лични намерения, планове, цели, начина ви на действие.

Положението на Луната в личния ви хороскоп показва сферата на живота, към която сънят принадлежи. 

Основният недостатък на Овена е егоцентризмът и ако сте видели сън с предсказание за лоши събития, докато Луната е била в Овен, анализирайте в какво се проявява вашият егоцентризъм. Не е необходимо веднага да станете щедри и да започнете да раздавате  нещата си. 

При Луната в Овен сънищата са динамични, живи, те не се сбъдват веднага, но предвещават събития, които силно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че активно действате, бягате някъде, биете се с някого.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, тя помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план. Тези сънища са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да получите - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не „излезете на минус“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати