Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 04.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 04.09.20

Сънищата и Луната – петък – 04.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с енергийното ни състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Енергията на седемнадесетия лунен ден ще се отрази на вашето подсъзнание: днешните сънища ще кажат на мъдрия и способен човек да чете откровенията, дали той върви по правилния път. Много е важно да запомните не образите, които сте сънували, а емоционалното чувство, което те оставят след събуждането ви.    

Ако сънят е бил лек, приятен, дори и да не си спомняте точно какво сте сънували, това може да означава само едно: избраният от вас път е наистина верен.     

Но ако сънят ви остави мрачно, тежко усещане, което ви кара да се чувствате неспокойно, вероятно трябва да помислите над живота си и докъде ви води този път, по който сте поели. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.     

Анализирайте предишния си опит, вашите действия, прегледайте някои от вашите ценности и идеали. Може би е време най-накрая да започнете да работите върху грешките, които са изкривили живота ви? Тежките сънища в седемнадесетия лунен ден са само доказателство за това.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.    

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната е в знака Овен, може да сънувате всичко, което е свързано с този знак - вашите лични намерения, планове, цели.  Можете да видите какво ще ви помогне да станете първи, ако се стремите към това. Всичко, което виждате насън, докато Луната е в този знак, подчертава най-ярките качества на вашата личност и показва начин на действие, който може да ви направи забележими, известни или да посочи как да бъдете по-добри от другите. 

Сънищата под Луната в Овен винаги са свързани със състезание в нещо и връзките с противоположния пол. Нощното светило ни настройва да получаваме съвети, свързани с победи и състезания, в които участваме, било то състезание с колега или състезание за вниманието на човек, който харесваме. Те намекват за ситуации и отношения, в които „има война“ и нестабилност, напрежение.                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп