Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 05.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 05.02.21

Сънищата и Луната – петък – 05.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

На този ден сънищата рядко са пророчески. Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия, също така нашите силни и слаби страни. Обикновено сънищата ни в това време разкриват скритите аспекти от сексуалния ни живот. Ако те са приятни, значи всичко е в ред със сексуалната енергия, но ако сте сънували нещо ужасно, тогава има смисъл да помислите: най-вероятно сте в депресивно състояние, изпитвате неудовлетвореност и вашата сексуалност не е напълно разкрита, а творческата енергия е в застой.

Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. Ако правилно интерпретирате видяното в съня си, лесно можете да определите по кой път трябва да вървите, как да развиете творческия си потенциал, за да намерите истинска хармония и щастие в живота.

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже фрагменти от минал живот. Във всеки случай бъдете внимателни към символите и изображенията, с тяхна помощ можете да направите важни изводи за себе си.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в петък е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънища са пряко свързани с личния живот на човек. Ако в съня си сте придобили голяма сума пари, намерили сте съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак и най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в близко бъдеще. 

Но ако в съня си е трябвало да давате нещо или не сте могли да получите нещо - внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да се ограничите.                                                                                


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети