Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 05.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 05.07.19

Сънищата и Луната – петък – 05.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 3 лунен ден (от 07:29ч на 4 юли до 08:41ч на 5 юли)

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви.  След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключа. 

Сънища при Луна в Лъв - Дните, когато Луната преминава през знака Лъв, повечето сънища са свързани с вашата творческа дейност, както и със състоянието на любовните ви отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да откриете за себе си тези творчески аспекти, които ще ви позволят да вършите работата си, така да се каже с успех. А любовните сънища  ще ви подскажат как да изградите отношенията с любимия си човек или какво трябва да направите (да променете себе си, например), за да подобрите връзката си.

Ако сънувате, че сте голи

Сънищата, в които се сънувате голи, означават страха на сънуващия да не се окаже „разголен” пред обществото, показват неговото чувство за уязвимост, което пречи да се разкрие – себе си и своите слабости. Дрехите са нашата външна фасада, защитната ни обвивка, която предпазва нашето вътрешно „Аз”. Ако останем без дрехи, разголваме не тялото, а личните си тайни.

Сънища, в които се сънувате голи, са един вид предупреждение, сигнализиращо, че откровеничите много и разголвате личностната си същност пред някого.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати