Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 06.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 06.03.20

Сънищата и Луната – петък – 06.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 12 лунен ден

Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване, показват какви вътрешни конфликти имаме, които ни отделят от божествения източник на благодат.

Ако в сънищата са присъствали повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако сте сънували духовни символи ( храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите сериозно над това. Може би сте се откъснали от материалния свят и клоните повече към духовния свят, така че може да губите връзка с реалността.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънища са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.

Тъй като Луната продължава да транзитира в знак Рак, сънищата могат да са свързани с ежедневието, дома, близките хора от семейството, децата, родителите. Те разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията, които ви свързват с онези, с които сте емоционално много близки. Могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Лошите сънища могат да показват къде грешите. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп