Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 06.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 06.08.2021

Снимка:

Сънищата са под влияние на 28 лунен ден (след 03:45ч)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот.

Сънища при Луна в Рак

Но по един или друг начин по-голямата част от сънищата в дните на Луна в Рак са емоционално свързани с дома, със семейните отношения, с ежедневието ви.

За мнозина работата е втори дом (ако е в добрия смисъл на думата). Отдават ѝ много сила и енергия, прекарват по-голямата част от времето си там, затова на някои хора сънищата могат да се отнасят за мястото на работа, колеги и приятели от работата.

Всъщност, сънищата в Рак разкриват духовните сфери и тънките нишки на отношенията между тези, с които сте свързани емоционално и тези, които са ви близки. В тях може да се види истинската същност на една такава връзка, да разберете колко е силна, истинска и заслужава ли си.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Като цяло може да се каже, че шансовете сънищата в дните на Рака да станат реалност са, когато Луната се появи отново в един от водните знаци (Рак, Скорпион, Риби).

Разбира се, времето на изпълнение на съня се влияе от мащаба на сънуваното и обстоятелствата около вас. Ако например искате да имате свой дом, но досега нямате възможност за това, работите по въпроса, мечтаете си за него, в този случай изпълнението на такава мечта може да се осъществи през годините.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още