Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 06.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 06.11.20

Сънищата и Луната – петък – 06.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Сънищата на този лунен период показват колко много човек се реализира в творчеството. Тъй като самата природа на човека, неговата Божествена Същност е нищо друго освен творческа искра, много е важно човек правилно да изяви своя творчески потенциал. Така че сънищата ви може да покажат до колко сте готови да се предадете на духовните и творчески импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели усмихнат и смеещ се човек, който ви е приятен, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Нечии сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак има важни сънища, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на кармата.

По един или друг начин повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.                                                                                                                             


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп