Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 06.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 06.12.19

Сънищата и Луната – петък – 06.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Възможно е да сте имали приятни, приказни и много положителни сънища. Най-често сънищата в този ден наистина са много приятни, леки, ярки и радостни. 

Това, което сте сънували, може да е свързано със семейството, с близките хора – съпруг/а или деца, отдавна починали близки хора от рода. Сънищата ви може да отразяват също текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, да сънувате човека, с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Единственото нещо, което е много важно в този ден: ако насън видите някой от починалите си роднини. Предците в този ден носят важна информация. 

Много рядко, но обикновено в десетия лунен ден при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица.

 

Сънища при Луна в Овен

Когато Луната преминава през знаците на Зодиака, енергията на съответният знак се отразява в ежедневните дела и също намира отпечатък в сънищата, които виждаме в този момент. Гледайки лунния календар, можете да разберете какво ще сънувате през нощта и как да интерпретирате съня.  

Овенът е първият знак на цикъла, през който минава Луната, правейки пълна обиколка около Зодиака. Ярки и запомнящи се - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването през знака Овен на Луната ще бъде свързан, по един или друг начин, с нашия личен успех (или, напротив, с нашите лични провали).

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати