Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 08.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 08.01.21

Сънищата и Луната – петък – 08.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Луната е в знак Скорпион и когато е там щедро „обогатява“ сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети