Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – петък – 08.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – петък – 08.05.20

Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Често сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. И вие сами трябва да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги. Може да сънувате познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат изтълкувани, защото е голяма вероятността този сън да е пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън. 

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Луната продължава да е в знак Скорпион до 10:16 ч., затова сънищата могат да са изпълнени с тайнственост и мистика. Понякога могат да приличат на заплетени загадки или студио Х.

Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Засяга интимните ни отношения. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още