Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 08.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 08.10.2021

Сънищата и луната – петък – 08.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата са под влияние на 2 лунен ден

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, дори да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази фантасмагория и да разберете какво иска да ви каже вашето подсъзнание с всички тези образи.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са пророчески и няма смисъл в тях. Но това далеч не е така. На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция и подсъзнанието. И ако успеете да видите истинския смисъл зад този приказен екран на нереални картини, ще разберете много неща за себе си и може би дори да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви сега е период на обърканост, не знаете къде да отидете и какво да правите, тогава бъдете особено внимателни към онези образи, които сте видели насън. При правилно тълкуване те ще могат да ви подскажат правилните действия. 

Например, ако сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, трябва да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са около вас, вървите ли по своя път или просто необмислено следвате някого.

Сънища при Луна в Скорпион

Сънищата могат да бъдат изпълнени с мистика. Информацията, която идва, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се нашата интимна страна -  комплекси, тайни интимни мечти, желания, емоционалното ни бреме.

По това време може да сънувате починали хора, погребение или нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто искате бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници“ - планетите Плутон и Марс. Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона. 

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означават конфликт със сексуален партньор.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост. Има много тълкувания на такива сънища и в по-голямата си част те обещават не най-добрите събития в реалността. Така че да се видите голи насън е знак, че разочарованието и неуспехът ви очакват в живота. Още по-лошото е, ако в същото време се смущавате от голотата си и се опитвате да се скриете – означава, че в реалния живот освен мъка, ви очаква и унижение. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати